Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد با بیان اینکه میزان عنوان شده برای افزایش شهریه‌ها در این دانشگاه شایعه است گفت: شهریه‌ها تنها ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده و اینگونه نیست که هزینه تامین امکانات را برای علوم پایه و علوم پزشکی از طریق افزایش شهریه تامین کنیم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، علی اکبر ولایتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رشته‌های علوم پزشکی بدون تردید از مهمترین رشته‌های دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه آزاد است و رغبت داوطلبان کنکور بیشتر به انتخاب رشته‌های علوم پزشکی است که یک علت عمده این موضوع نیاز کشور به خدمات در این رشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در هر جامعه‌ای ارتقاء سلامت مبتنی بر نسبت بین تعداد پزشک و رشته‌های مختلف پزشکی و جمعیت است و ما در طی سال‌های گذشته به واسطه افزایش کمی دانشگاه‌های علوم پزشکی به این استانداردها نزدیک شده‌ایم اما همچنان با استانداردهای جهانی فاصله داریم.

وی با اشاره به این که در بین روسای دانشگاه‌ها رغبت زیادی به تاسیس رشته‌های علوم پزشکی وجود دارد، گفت: البته انجام این کار هزینه‌بر است و در حال حاضر از جمله کارهایی که دانشگاه آزاد در این زمینه انجام داده، تاسیس بیمارستان فرهیختگان است و همچنین انعقاد قرادادی با دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همکاری با این دانشگاه در بیمارستان کازرون از دیگر فعالیت‌های دانشگاه آزاد در این زمینه است .

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در خصوص میزان افزایش کیفیت خدمات آموزشی در دانشگاه آزاد همزمان با افزایش شهریه‌های این دانشگاه گفت: در خصوص افزایش شهریه دانشگاه‌های آزاد سوء تفاهم به وجود آمده است و به میزانی که شایعه شده است شهریه‌ها افزایش پیدا نکرده و افزایش شهریه فقط در حد 10 درصد است که متناسب با هزینه‌های این دانشگاه ایجاد شده است.

وی ادامه داد:‌ به دانشجویان اطمینان می‌دهیم که این شایعات غیر قابل قبول، درست نیست و این طور نیست که دانشگاه آزاد هزینه‌های تاسیس امکانات برای علوم پایه و علوم پزشکی را از طریق شهریه تامین کند.

ولایتی افزود: تاسیس هر بیمارستان ۱ تا ۲ میلیارد هزینه دارد و این هزینه‌ها از طریق ‌قراردادهایی که با برخی سازمان‌ها از جمله سازمان تامین اجتماعی منعقد می‌شود، تامین خواهد شد.

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد در خصوص جابه جایی‌های صورت گرفته در این دانشگاه اظهار کرد: بنای ما این است که درسمت‌ها از اساتید و استادان دانشگاه آزاد استفاده کنیم به طور مثال دکتر رهبر همانطور که در دانشگاه کرمان از مسئولان خود دانشگاه را به این سمت برگزیدند در دانشگاه خراسان نیز همین کار را انجام دادند و جانشین رییس سابق این دانشگاه از بدنه دانشگاه آزاد است.

وی افزود: تاکید این جانب و رییس دانشگاه آزاد این است که تا جایی که میسر است از اساتید خود دانشگاه برای مسئولیت‌ها انتخاب کنیم.

دکتر ولایتی در خصوص تغییر نام دانشگاه آزاد واحد نجف آباد به نام شهید حججی گفت: نام شهید حججی زینت بخش دانشگاه نجف آباد شده است و وقتی افرادی مثل ایشان در کشور حضور دارند و شهادت وی به دست عناصر ضاله وهابیت اتفاق افتاده است از سویی موجب تاثر مردم و کشور است واز سوی دیگر افتخار ما است که مردم ما حاضرند به خاطر افتخار کشور و در راه سرورشان امام حسین (ع) گام بردارند و کاری که در دانشگاه واحد نجف آباد شد کار کوچکی در حد بضاعت ماست.

سید حسن خمینی هنوز عضو هیات امنای دانشگاه آزاد است

ولایتی در ادامه در خصوص حضور سید حسن خمینی در هیات امنای دانشگاه آزاد گفت: وی هنوز عضو هیات امنای دانشگاه آزاد است و تا هر موقع که مایل باشند می توانند در جلسات شرکت کنند و اگر تا کنون در جلسات هیات امنا حاضر نشدن حتما مشغولیت‌هایی داشتند که نتوانستند حضور بیابند.

ولایتی در خصوص تعاملات بین‌المللی دانشگاه آزاد اظهار کرد: تلاش می کنیم دانشگاه آزاد را در سطح بین‌المللی توسعه دهیم و در حال حاضر دانشگاه آزاد توانایی تربیت کادر متخصص را دارد و آمادگی داریم که در کشورهای مختلف فعالیت کنیم.در این راستا فعلا دانشگاه آزاد در پنج شهر کربلا، نجف، بغداد، بصره و اربیل در حال تاسیس واحد است و درخواست خود را به وزارت علوم عراق ارائه داده‌ایم.

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه از این پس از انجام کارهای پراکنده در کشورهای نامعلوم که قبلا توسط دانشگاه آزاد انجام می‌شد و بازدهی نداشت خودداری می‌کنیم و تعاملات خود را با کشورهای همسایه که مشترکات زیادی با هم داریم افزایش خواهیم داد،در خصوص واحد آکسفورد اعلام کرد:‌ این واحد تقریبا تعطیل شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۸۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند