Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر ولایتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رشته‌های علوم پزشکی بدون تردید از مهمترین رشته‌های دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه آزاد است و رغبت داوطلبان کنکور بیشتر به انتخاب رشته‌های علوم پزشکی است که یک علت عمده این موضوع نیاز کشور به خدمات در این رشته است.

وی ادامه داد: در هر جامعه‌ای ارتقاء سلامت مبتنی بر نسبت بین تعداد پزشک و رشته‌های مختلف پزشکی و جمعیت است و ما در طی سال‌های گذشته به واسطه افزایش کمی دانشگاه‌های علوم پزشکی به این استانداردها نزدیک شده‌ایم اما همچنان با استانداردهای جهانی فاصله داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به این که در بین روسای دانشگاه‌ها رغبت زیادی به تاسیس رشته‌های علوم پزشکی وجود دارد، گفت: البته انجام این کار هزینه‌بر است و در حال حاضر از جمله کارهایی که دانشگاه آزاد در این زمینه انجام داده، تاسیس بیمارستان فرهیختگان است و همچنین انعقاد قرادادی با دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همکاری با این دانشگاه در بیمارستان کازرون از دیگر فعالیت‌های دانشگاه آزاد در این زمینه است .

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در خصوص میزان افزایش کیفیت خدمات آموزشی در دانشگاه آزاد همزمان با افزایش شهریه‌های این دانشگاه گفت: در خصوص افزایش شهریه دانشگاه‌های آزاد سوء تفاهم به وجود آمده است و به میزانی که شایعه شده است شهریه‌ها افزایش پیدا نکرده و افزایش شهریه فقط در حد 10 درصد است که متناسب با هزینه‌های این دانشگاه ایجاد شده است.

وی ادامه داد:‌ به دانشجویان اطمینان می‌دهیم که این شایعات غیر قابل قبول، درست نیست و این طور نیست که دانشگاه آزاد هزینه‌های تاسیس امکانات برای علوم پایه و علوم پزشکی را از طریق شهریه تامین کند.ولایتی افزود: تاسیس هر بیمارستان ۱ تا ۲ میلیارد هزینه دارد و این هزینه‌ها از طریق ‌قراردادهایی که با برخی سازمان‌ها از جمله سازمان تامین اجتماعی منعقد می‌شود، تامین خواهد شد.

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد در خصوص جابه جایی‌های صورت گرفته در این دانشگاه اظهار کرد: بنای ما این است که درسمت‌ها از اساتید و استادان دانشگاه آزاد استفاده کنیم به طور مثال دکتر رهبر همانطور که در دانشگاه کرمان از مسئولان خود دانشگاه را به این سمت برگزیدند در دانشگاه خراسان نیز همین کار را انجام دادند و جانشین رییس سابق این دانشگاه از بدنه دانشگاه آزاد است.وی افزود: تاکید این جانب و رییس دانشگاه آزاد این است که تا جایی که میسر است از اساتید خود دانشگاه برای مسئولیت‌ها انتخاب کنیم.

دکتر ولایتی در خصوص تغییر نام دانشگاه آزاد واحد نجف آباد به نام شهید حججی گفت: نام شهید حججی زینت بخش دانشگاه نجف آباد شده است و وقتی افرادی مثل ایشان در کشور حضور دارند و شهادت وی به دست عناصر ضاله وهابیت اتفاق افتاده است از سویی موجب تاثر مردم و کشور است واز سوی دیگر افتخار ما است که مردم ما حاضرند به خاطر افتخار کشور و در راه سرورشان امام حسین (ع) گام بردارند و کاری که در دانشگاه واحد نجف آباد شد کار کوچکی در حد بضاعت ماست.

سید حسن خمینی هنوز عضو هیات امنای دانشگاه آزاد است

ولایتی در ادامه در خصوص حضور سید حسن خمینی در هیات امنای دانشگاه آزاد گفت: وی هنوز عضو هیات امنای دانشگاه آزاد است و تا هر موقع که مایل باشند می توانند در جلسات شرکت کنند و اگر تا کنون در جلسات هیات امنا حاضر نشدن حتما مشغولیت‌هایی داشتند که نتوانستند حضور بیابند.

ولایتی در خصوص تعاملات بین‌المللی دانشگاه آزاد اظهار کرد: تلاش می کنیم دانشگاه آزاد را در سطح بین‌المللی توسعه دهیم و در حال حاضر دانشگاه آزاد توانایی تربیت کادر متخصص را دارد و آمادگی داریم که در کشورهای مختلف فعالیت کنیم.در این راستا فعلا دانشگاه آزاد در پنج شهر کربلا، نجف، بغداد، بصره و اربیل در حال تاسیس واحد است و درخواست خود را به وزارت علوم عراق ارائه داده‌ایم.

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه از این پس از انجام کارهای پراکنده در کشورهای نامعلوم که قبلا توسط دانشگاه آزاد انجام می‌شد و بازدهی نداشت خودداری می‌کنیم و تعاملات خود را با کشورهای همسایه که مشترکات زیادی با هم داریم افزایش خواهیم داد،در خصوص واحد آکسفورد اعلام کرد:‌ این واحد تقریبا تعطیل شده است.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۹۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور

ایسنا/اردبیل مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: آئین نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور در حال تدوین است.

صمد نژادابراهیمی ۸ اردیبهشت در نشست موزه‌های دانشگاهی در دانشگاه محقق اردبیلی به هم‌اندیشی بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی و کمیته ملی موزه‌ها تاکید کرد و گفت: هماهنگی کامل این سه رکن جهت ارتقای جایگاه، کیفیت و انسجام حرفه‌ای، فنی و تخصصی بسیار مهم است.

وی با اشاره به بررسی پیش‌نویس آئین‌نامه موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، افزود: انتظار می‌رود نظرات تکمیلی به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام تا آئین نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور بر اساس اسناد بالادستی و طبق مقررات موزه‌ای کشور و با هماهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نهایی شود.

اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به تاسیس موزه تاریخ علوم این دانشگاه در سال‌های اخیر، گفت: این موزه با ابتکار و خلاقیت خود توانسته است در دوره‌های مختلف در ردیف موزه‌های برتر کشور قرار گرفته و جایزه ترویج علم جمهوری اسلامی ایران را نیز از آن خود کند.

وی با بیان اینکه برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها برای اولین بار در کشور در دانشگاه محقق اردبیلی از اقدامات خوب این موزه است، ادامه داد: نگاه علمی به موزه و موزه‌داری و توجه به این امور و نشان‌دادن سیر تحول علوم به دانش‌آموزان و دانشجویان در موزه‌های علمی و دانشگاهی بسیار مهم است.

میرسید احمد محیط طباطبایی رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) گفت: با توجه به شعار روز جهانی موزه‌ها در سال ۲۰۲۴ مبنی بر آموزش و پژوهش در موزه‌ها و نقش ویژه‌ای که دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و موزه‌های آنها در تحقق این امر دارند، باید برنامه‌ها و اهداف ویژه‌ای در همه موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی پیش بینی و اجرا شود و نقش آموزشی و پژوهشی آنها پررنگ نشان داده شود.

وی افزود: لازم است شرایط و وضع موجود موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی بررسی شده و برای رفع و کاهش مسائل و چالش‌های موجود با هماهنگی کامل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی تلاش شود.

محمد انوار رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به بیانیه پایانی اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در این دانشگاه، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بطور مشترک خواستار توجه ویژه در امر آموزش، ترویج و پژوهش در موزه‌ها و حفظ  میراث فرهنگی، علمی و طبیعی به عنوان بقای هویت ایرانی اسلامی و حرکت در مسیر تمدن‌سازی و مرجعیت علمی با تمام قوا، ارکان و شئونات کشور و جامعه می‌باشند.

وی با اشاره به اهتمام معاونت پژوهشی و بالاخص دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص ساماندهی موزه‌های دانشگاهی و موسسات آموزشی و پژوهشی کشور و تدوین پیش‌نویس آئین‌نامه مربوطه، افزود: تدوین این آئین‌نامه امری لازم و ضروری جهت حفظ هویت علمی و پژوهشی کشور و ترویج آن می‌باشد.

رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: انتظار می‌رود به جهت معرفی کلیه موزه‌ها اعم از دانشگاهی و غیردانشگاهی در سطح کشور، تمامی موزه‌های کشور در آئین موزه برتر کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) شرکت نموده و تجربیات ارزنده خود را در اختیار دیگران قرار دهند.

وی با بیان اینکه دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی دایر و این کنفرانس با حمایت وزارت علوم، تحقیقاتی و فناوری، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) و کمیسیون ملی یونسکو تداوم یافته و بطور سالانه و یا دوسالانه برگزار خواهد شد، ادامه داد: انتظار می‌رود با توجه به شعار جهانی موزه‌ها در سالجاری مبنی بر آموزش و پژوهش در موزه، کلیه موزه‌های کشور بخصوص موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و علوم و فناوری با اجرای برنامه‌های متنوع برای تحقق این شعار اهتمام ورزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟