Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سئوال ایسنا در خصوص میزان افزایش کیفیت خدمات آموزشی در دانشگاه آزاد همزمان با افزایش شهریه‌های این دانشگاه گفت: در خصوص افزایش شهریه دانشگاه‌ آزاد سوء تفاهم به وجود آمده است و به میزانی که شایعه شده است شهریه‌ها افزایش پیدا نکرده و افزایش شهریه فقط در حد ۱۰ درصد است که متناسب با هزینه‌های این دانشگاه ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : در پی ابلاغ بخشنامه شهریه دانشگاه آزاد، اعتراضاتی از سوی دانشجویان علوم پزشکی به این افزایش شهریه‌ها صورت گرفت و در فضای مجازی با ایجاد هشتکی به عنوان #نه_به_افزایش_شهریه‌های_دانشگاه_آزاد این اعتراضات ادامه پیدا کرد. خبرگزاری دانشجویان ایران نیز به دنبال پیگیری مطالبات دانشجویان در قالب گزارشی با عنوان " صدای ما را به گوش‌های شنوا برسانید " اعتراضات شهریه‌ای دانشجویان را پیگیری و منعکس کرد، اما در این بین پاسخی از مسئولان مربوطه دریافت نکرد، تا اینکه امروز دکتر علی اکبر ولایتی رییس هیات امنای این دانشگاه در مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اعتراضات مربوط به افزایش غیر متعارف شهریه‌ها را اغراق آمیز خواند و آن را سوء تفاهم عنوان کرد.
دکتر علی اکبر ولایتی در مراسم تکریم و معارفه رییس واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد گفت: رشته‌های علوم پزشکی بدون تردید از مهمترین رشته‌های دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه آزاد است و رغبت داوطلبان کنکور بیشتر به انتخاب رشته‌های علوم پزشکی است که یک علت عمده این موضوع نیاز کشور به خدمات در این رشته است.
وی ادامه داد: در هر جامعه‌ای ارتقاء سلامت مبتنی بر نسبت بین تعداد پزشک و رشته‌های مختلف پزشکی و جمعیت است و ما در طی سال‌های گذشته به واسطه افزایش کمی دانشگاه‌های علوم پزشکی به این استانداردها نزدیک شده‌ایم اما همچنان با استانداردهای جهانی فاصله داریم.
رییس هیات امنای دانشگاه آزاد با اشاره به این که در بین روسای دانشگاه‌ها رغبت زیادی به تاسیس رشته‌های علوم پزشکی وجود دارد، گفت: البته انجام این کار هزینه‌بر است و در حال حاضر از جمله کارهایی که دانشگاه آزاد در این زمینه انجام داده، تاسیس بیمارستان فرهیختگان است و همچنین انعقاد قرادادی با دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همکاری با این دانشگاه در بیمارستان کازرون از دیگر فعالیت‌های دانشگاه آزاد در این زمینه است.
رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار در باره میزان افزایش کیفیت خدمات آموزشی در دانشگاه آزاد همزمان با افزایش شهریه‌های این دانشگاه گفت: در خصوص افزایش شهریه دانشگاه‌های آزاد سوء تفاهم به وجود آمده است و به میزانی که شایعه شده است شهریه‌ها افزایش پیدا نکرده و افزایش شهریه فقط در حد ۱۰ درصد است که متناسب با هزینه‌های این دانشگاه ایجاد شده است.
وی ادامه داد:‌ به دانشجویان اطمینان می‌دهیم که این شایعات غیر قابل قبول، درست نیست و این طور نیست که دانشگاه آزاد هزینه‌های تاسیس امکانات برای علوم پایه و علوم پزشکی را از طریق شهریه تامین کند.
ولایتی افزود: تاسیس هر بیمارستان ۱ تا ۲ میلیارد هزینه دارد و این هزینه‌ها از طریق ‌قراردادهایی که با برخی سازمان‌ها از جمله سازمان تامین اجتماعی منعقد می‌شود، تامین خواهد شد.
رییس هیات امنای دانشگاه آزاد در خصوص جابه جایی‌های صورت گرفته در این دانشگاه اظهار کرد: بنای ما این است که درسمت‌ها از اساتید و استادان دانشگاه آزاد استفاده کنیم به طور مثال دکتر رهبر همانطور که در دانشگاه کرمان از مسئولان خود دانشگاه را به این سمت برگزیدند در دانشگاه خراسان نیز همین کار را انجام دادند و جانشین رییس سابق این دانشگاه از بدنه دانشگاه آزاد است.
وی افزود: تاکید این جانب و رییس دانشگاه آزاد این است که تا جایی که میسر است از اساتید خود دانشگاه برای مسئولیت‌ها انتخاب کنیم.
دکتر ولایتی در خصوص تغییر نام دانشگاه آزاد واحد نجف آباد به نام شهید حججی گفت: نام شهید حججی زینت بخش دانشگاه نجف آباد شده است و وقتی افرادی مثل ایشان در کشور حضور دارند و شهادت وی به دست عناصر ضاله وهابیت اتفاق افتاده است از سویی موجب تاثر مردم و کشور است واز سوی دیگر افتخار ما است که مردم ما حاضرند به خاطر افتخار کشور و در راه سرورشان امام حسین (ع) گام بردارند و کاری که در دانشگاه واحد نجف آباد شد کار کوچکی در حد بضاعت ماست.
سید حسن خمینی هنوز عضو هیات امنای دانشگاه آزاد است
ولایتی در ادامه در خصوص حضور سید حسن خمینی در هیات امنای دانشگاه آزاد گفت: وی هنوز عضو هیات امنای دانشگاه آزاد است و تا هر موقع که مایل باشند می توانند در جلسات شرکت کنند و اگر تا کنون در جلسات هیات امنا حاضر نشدن حتما مشغولیت‌هایی داشتند که نتوانستند حضور بیابند.
ولایتی در خصوص تعاملات بین‌المللی دانشگاه آزاد اظهار کرد: تلاش می کنیم دانشگاه آزاد را در سطح بین‌المللی توسعه دهیم و در حال حاضر دانشگاه آزاد توانایی تربیت کادر متخصص را دارد و آمادگی داریم که در کشورهای مختلف فعالیت کنیم.در این راستا فعلا دانشگاه آزاد در پنج شهر کربلا، نجف، بغداد، بصره و اربیل در حال تاسیس واحد است و درخواست خود را به وزارت علوم عراق ارائه داده‌ایم.
رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه از این پس از انجام کارهای پراکنده در کشورهای نامعلوم که قبلا توسط دانشگاه آزاد انجام می‌شد و بازدهی نداشت خودداری می‌کنیم و تعاملات خود را با کشورهای همسایه که مشترکات زیادی با هم داریم افزایش خواهیم داد،در خصوص واحد آکسفورد اعلام کرد:‌ این واحد تقریبا تعطیل شده است.
درخصوص ارقام افزایش شهریه رشته‌های پزشکی اغراق شده است
رییس هیات امنای دانشگاه آزاد در ادامه اظهار کرد: دانشگاه آزاد این روزها محل تحول و کارهای مثبت در راستای پیشرفت است و طبیعی است این دانشگاه با این وسعت نیاز به بررسی و تلاش در راستای ارتقای کیفی دارد.
وی ادامه داد: هدف دانشگاه آزاد این است که در همه جای ایران جوانان به تحصیلات عالیه دسترسی داشته باشند و این موضوع در حد امکان در اختیار همه قرار بگیرد.
رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: ممکن است گاهی به نظر بیایید توسعه کمی بیش از حد ضرورت در دانشگاه آزاد اتفاق افتاده ولی دلیل آن اقبال مردم و در دسترس قرار گرفتن امکانات دانشگاهی با حداقل هزینه بوده است. البته در این بین ممکن است گاهی توسعه کمی موجب غفلت از توسعه کیفی شود .
وی افزود: در هر نقطه ای که مردم در خواست کرده‌اند و امکانات خواستند دانشگاه آزاد از ایجاد رشته یا واحد دانشگاهی دریغ نکرده است اما ارتقای کیفی هم لازم است و هم زمان بر است.
دکتر ولایتی با اشاره به اینکه هر اندازه در حوزه علوم پزشکی فعالیت کنیم ، کفاف نیازمندی‌ها و در خواست‌های مردم را نمی‌دهد گفت: در این زمینه مدتی دکتر طباطبایی در راس فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی آزاد بودند و دکتر باقر لاریجانی نیز در مقاطعی کارهای ارزنده انجام دادند و امروز شاهد این هستیم که دکتر ابطحی به عنوان فردی فرهیخته در حوزه علوم پزشکی از سوی دکتر رهبر در این زمینه معرفی شده‌اند.
وی ادامه داد: امیدواریم سازماندهی مناسب و هماهنگی در دانشگاه ها صورت گیرد به طوریکه اموزش دانشجویان پزشکی در ایران در شهرهای مختلف تفاوت کیفی نداشته باشند.
دکتر ولایتی در ادامه با بیان اینکه مطمئنا دکتر سید علی ابطحی که از سال ۵۲ در خدمتتشان بودیم و جزو افراد پرکارو پر تلاش هستند ،ضمن جایگزینی بجای دکتر طباطبایی با شرح و بسط بیشتری در شرح وظایف ادامه کار خواهند داد، افزود: امیدواریم این انتخاب موجب انسجام و هماهنگی در نیازمندی های جامعه پزشکی و علوم پزشکی باشد و بیمارستان فرهیختگان هم که آغاز به‌کار کند می‌تواند به درمان و آموزش و پژوهش کمک کند.
رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: نفس تاسیس دانشگاه آزاد و سرعت پیشرفت ان جزو افتخارات جمهوری اسلامی است.لذا توقع داریم دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد و دانشکده‌های زیرمجموعه آن حرف اول را در کشور بزنند و امیدواریم در این زمینه رقابت مشروعی با دیگر دانشگاه های کشور داشته باشیم.
به افرادی‌که باید از دانشگاه آزاد بروند اطلاع داده‌ایم
در ادامه این جلسه فرهاد رهبر نیز طی سخنانی اظهار کرد: مسئولان دانشگاه باید به سطح دانشگاه بروند تا مشکلات دانشجویان را بیشتر درک کنند.
وی با اشاره به اظهار نگرانی برخی مدیران و مسئولان دانشگاه آزاد از ادامه کار در سمت خود گفت: به افرادی‌که قرار است ادامه کار ندهند اطلاع داده‌ایم بنابراین به افرادی‌که اطلاع نداده‌ایم محکم به کار خود ادامه دهند.
شهریه دانشجویان علوم پزشکی ۱۰ درصد افزایش می یابد
همچنین در این مراسم محسن نفر طی سخنانی در خصوص افزایش شهریه دانشگاه آزاد گفت: شهریه ثابت دانشجویان علوم پزشکی ورودی سال ۹۵ و قبل از آن به هیچ عنوان تغییری نمی‌کند و شهریه متغیر آنها تنها ۱۰ درصد افزایش می‌یابد.
وی افزود: شهریه دانشجویان ورودی سال ۹۶ نیز به نسبت سال گذشته برای شهریه پایه و متغیر ۱۰ درصد افزایش خواهد داشت.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اظهار داشت: شهریه دانشجویان پزشکی واحدهای خودگردان این دانشگاه نیز نسبت به سال گذشته تنها ۱۰ درصد افزایش می‌یابد.
وی تاکید کرد: واحدهای علوم پزشکی دانشگاه آزاد در سطح استان تهران پراکنده هستند که با راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی استان تهران، می‌توانیم از این پراکندگی جلوگیری کنیم و امیدواریم این روند در دیگر استانهای کشور نیز اجرایی شود.
به گزارش ایسنا، دکتر علی ابطحی، رئیس دانشگاه آزاد علوم پزشکی استان تهران نیز در سخنانی اظهار کرد: در دانشگاه آزاد و به خصوص در حوزه پزشکی این دانشگاه بازمهندسی شروع شده است و امیدواریم با حمایت های مسئولان این دانشگاه بتوانیم کمبود فضا برای تربیت دانشجویان علوم پزشکی را جبران کنیم.
وی عنوان کرد: در حال حاضر این دانشگاه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجوی پزشکی دارد و زیربنای کل فضای آموزش پزشکی این دانشگاه ۲۳ هزار متر مربع است.
در این مراسم از زحمات دکتر محمود طباطبایی تقدیر شد و ضمن تکریم وی دکتر علی ابطحی به عنوان رییس واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد معرفی شد.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۰۳۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین نکوداشت و قدردانی ۶۰ سال تلاش‌های خستگی‌ناپذیر علمی و اجرایی استاد دکتر سید محمد بلورچیان مؤسس و بنیانگذار پژوهشگاه شیمی و مهندسی با حضور دکتر محمدرضا مخبر دزفولی رییس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در مرکز همایش‌های حکمت این پژوهشگاه برگزار شد.

محمدرضا مخبر دزفولی رییس فرهنگستان علوم در آئین نکوداشت و قدردانی ۶۰ سال تلاش‌های خستگی‌ناپذیر علمی و اجرایی استاد دکتر سید محمد بلورچیان مؤسس و بنیانگذار پژوهشگاه شیمی و مهندسی در مرکز همایش‌های حکمت این پژوهشگاه، اظهار کرد:‌ بیش از دو دهه است دکتر بلورچیان را می‌شناسم، بیشتر ارتباطمان در فرهنگستان علوم بوده است. انصافا از روزی که با ایشان آشنا شدم هر روز یک نکته از ایشان یاد گرفتم، تاسیس این پژوهشگاه و مجموعه‌ای پژوهشی در تبریز، علاقه به ساخت و ساز در موضوعات دانشگاهی، نشان می‌دهد که ویژگی اصلی ایشان پشتکار است ایشان مشهور گمنام است و توانمندی‌هایش ناشناخته است.

وی ادامه داد:‌ در جلسات مجمع فرهنگستان شاید تنها کسی که بعدا مصوبات را پیگیری می‌کند دکتر بلورچیان با روحیه انسانی و حسن خلق است. پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی هم به همین دلیل ساخته شده است.

رییس فرهنگستان علوم بیان کرد: اواخر دهه ۸۰ پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی شکل گرفت، دکتر بلورچیان از بخش به بخش پژوهشگاه و درباره جزییات همواره توضیح می داد و آدمهای فرهیخته و توانمند را پیدا می‌کرد و به پژوهشگاه می‌آورد.

مخبر دزفولی اضافه کرد: یکی از موضوعاتی که در فرهنگستان دنبال می‌کنیم این است که باید روشی پیدا شود تا توانمندی دانشی برای شکل‌گیری ایران قوی به کار گرفته شود. یعنی علاوه بر اینکه نگاه ویژه به کاربرد علوم داریم، حرکت در مرزهای دانش را مدنظر خواهیم داشت. دکتر بلورچیان این مسائل را پیگیری می‌کردند، در عین حال ظرفیت و توانمندی ایشان در تاسیس، استمرار و تربیت باید مورد توجه باشد چراکه وی به عنوان معلم و مربی و تربیت کننده است و باید به عنوان الگوی برجسته معرفی شود.

وی افزود: شاید یکی از کارهای فرهنگستان‌ها معرفی درست ذخیره و گنجیه دانشی کشور است که از جمله آنها دکتر بلورچیان است.

رییس فرهنگستان علوم با تاکید بر موضوع علوم پایه بیان کرد: گاهی عجله و شتاب‌زدگی در رسیدگی به موضوعاتی داریم که موجب عقب‌ماندگی در حوزه علوم پایه شده است، اروپا، آمریکا و چین سرمایه گذاری ویژه در حوزه علوم پایه دارند، ما هم باید برای علوم پایه سرمایه‌گذاری ویژ ه ای داشته باشیم.

مخبردزفولی عنوان کرد: فناوری‌ها از دل مطالعات علوم پایه به دست می‌آید. گاهی چون دوراندیشی نمی‌کنیم سرمایه‌گذاری علوم پایه را مناسب نمی‌دانیم و فکر می‌کنیم باید سرمایه‌گذاری زودبازده داشته باشیم. اما باید بدانیم دستیابی به رده‌های بالای علمی، بدون داشتن علوم پایه قوی و دانشمندان قوی امکان‌پذیر نیست.

وی ادامه داد: مهندسی، پزشکی و علوم کاربردی بسیار مهم است اما عقبه همگی علوم پایه است ما به این موضوع کم توجهی می‌کنیم. خوشبختانه وزیر علوم اهل علوم پایه است و به این موضوع توجه ویژه دارد، فرهنگستان علوم نیز در این زمینه برنامه‌ریزی می‌کند. یکی از وظایف ما در آینده این است که باید مشخص کنیم برای رسیدن به قله‌ها و مرجعیت علمی چگونه عمل کنیم. باید هدفمند سرمایه‌گذاری کنیم تا نتیجه گیری مفید بگیریم.

رییس فرهنگستان علوم گفت:‌ فرهنگستان در رویکرد جدید و نگاه به آینده، بخش مهمی از برنامه‌ریزی‌های طولانی مدت و میان مدت را بر مبنای علوم پایه انجام خواهد داد. باید نسبت به علوم پایه در سطح دانشگاه و پیش از دانشگاه حساس باشیم، این موضوع در آموزش و پرورش باید مورد توجه باشد چون در زمینه علوم پایه سرمایه‌گذاری درست صورت نگرفته است به همین دلیل بهره وری پایین بوده است.

کد خبر 6091878

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی