Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد رهبر در حاشیه شانزدهمین همایش دبیران هم اندیشی دانشگاه های کشور که صبح امروز در مشهد مقدس برگزار شد، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی درباره برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی برای گسترش هم اندیشی استادان و برنامه های فرهنگی گفت: آنچه مسلم است این است که رکن اساسی هر دانشگاه و واحد علمی استادان هستند و قاعدتاً اگر بخواهیم برنامه ریزی داشته باشیم تا دانشگاه نقش مؤثری در جامعه ایفا کند، باید از کانال اساتید اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: برنامه ریزی برای ارتقا دانش استادان، اصلاح هرم هیأت علمی، برنامه ریزی برای افزایش اخلاق حرفه ای در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد تا علم و فرهنگ هم راستا با یکدیگر در دانشگاه آزاد اسلامی ارتقا یابد.

وی با بیان اینکه هدف از افزایش سطح علم و فرهنگ اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی این است که این دانشگاه بتواند در اهداف اصلی خود نقش آفرینی کند، گفت: اکنون دانشگاه ها به سمت نسل سوم که دانشگاه های حل مسأله محور است، حرکت می کنند و این تغییر به معنای آن است که باید ابتدا مسائل را بشناسیم و بعد برای حل آن تدبیر کنیم.

دکتر فرهاد رهبر اضافه کرد: برای تحقق نسل سوم دانشگاه استادان باید بدانند که نیازهای جامعه و صنعت چیست و چگونه می توانیم آنها را حل کنیم. برای اینکار یک توان تیمی لازم است که دانشجویان در کنار اساتید قرار گرفته و با کمک دانشگاه به این حوزه ورود کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: برگزاری چنین نشستهایی حکایت از آن دارد که بتوانیم با هم اندیشی استادان به صورت شبکه ای در دانشگاه ها دانش استادان را افزایش دهیم و دسترسی ایجاد شود که استادان بتوانند از این امکانات با کسب اطلاع از آنچه در جامعه می گذرد و ایجاد ارتباط سیستماتیک بهره ببرند.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره کاهش شهریه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شهریه دانشگاه آزاد اسلامی در مقایسه با دانشگاه دولتی بسیار کمتر است.

دکتر فرهاد رهبر با بیان اینکه شهریه دانشگاه آزاد اسلامی متناسب با نرخ تورم سالانه که از سوی دولت اعلام می شود، افزایش می یابد، گفت: در یکی دو سال اخیر شهریه دانشگاه آزاد اسلامی متناسب با تورم افزایش پیدا کرده، اما با این حال ما تلاش داریم که با مدیریت و کاهش هزینه ها شهریه دانشجویان را مدیریت کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهی غیر دولتی و غیرخصوصی و متعلق به مردم است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اگر منافعی داشته باشد، برای مردم است و ما تأکید داریم که از در مضیقه قرار گرفتن مردم پرهیز شود و تلاش داریم هزینه ها را تا جایی که ممکن است، کاهش بدهیم.

وی اضافه کرد: اخیراً مصوبه ای برای برخی رشته محل ها داشتیم و به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی اختیار دادیم تا با توجه به امکانات موجود و استادانی که در آن واحد وجود دارند، برای برخی از رشته ها تا 50 درصد تخفیف لحاظ شود.

دکتر فرهاد رهبر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی برای دانشجویان زلزله زده استان کرمانشاه که درگیر این حادثه دردناک هستند هم تخفیف ویژه ای قائل شده است و ما حمایت از دانشجویان را از وظایف خود می دانیم.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۲۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • رژیم صهیونیستی در کف میدان شکست خورده است
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • اعلام همبستگی دانشجویان هرمزگانی با دانشگاهیان سراسر جهان در دفاع از مردم غزه
  • همبستگی دانشگاهیان هرمزگانی با دانشگاهیان سراسر جهان در دفاع از مردم غزه
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است