Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد نفریه گفت: اگر فرزندان فرد معلولِ سرپرست خانوار در دانشگاه آزاد درس بخوانند، صددرصد و اگر در دانشگاه‌های دیگر باشند 70 تا 80 درصد هزینه دانشگاه آنها توسط سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محمد نفریه، معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی، با تاکید بر اینکه مستمری معلولین هر سال افزایش پیدا می‌کند، گفت: طبق برنامه ششم توسعه، مستمری معلولین هرسال افزایش پیدا کرده است برای مثال سال گذشته 176 هزار معلول از کمک‌های بُعد خانوار بهزیستی برخوردار شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: حمایت از خانواده افراد معلول یکی از مطالبات ما در حوزه توانبخشی بود که سال‌ها آن را پیگیری کردیم و درنهایت خوشبختانه سال گذشته محقق شد.

نفریه با تشریح کمک بُعد خانوار معلولین گفت: تا قبل از اجرا شدن این طرح اگر فرد معلول سرپرست خانوار بود، فقط یک مستمری دریافت می‌‌کرد اما با اجرای این طرح تمام افراد خانواده مستمری دریافت می‌کنند.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی با اشاره به پرداخت کمک هزینه معیشتی به معلولین گفت: در قانون حمایت از افراد دارای معلولیت پیش بینی شده هزینه‌ای به عنوان حمایت معیشتی به افرادی که درآمد پایین دارند، تعلق گیرد به همین جهت سال گذشته 340 هزار میلیارد تومان به بهزیستی تخصیص داده شد که ما این مبلغ را بین 196 هزار خانوار تقسیم کردیم که همه افراد سه دهک پایین درآمدی را شامل شد.

او افزود: این مبلغ به مستمری افراد معلول افزوده شد و در حساب آنها قرار گرفت.

نفریه با اشاره به نحوه محاسبه مستمری معلولین گفت: مستمری بهزیستی از چند مورد تشکیل می‌شود به این صورت که برخی فقط مستمری بهزیستی، برخی مستمری هدفمندسازی یارانه‌ها، برخی حق معیشت و برخی بُعد خانوار را دریافت می‌کنند.

او افزود: این مبالغ به تنهایی زیاد نیستند اما وقتی با یکدیگر جمع می‌شوند و به حساب افراد واریز می‌شوند، مبلغ قابل توجهی می‌شود درحالی که مردم معتقدند بهزیستی کمک بسیار کمی به معلولین می‌کند.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی ادامه داد: برای مثال یک فرد دارای معلولیت ضایعه نخایی که سرپرست خانوار است و دو فرزند دارد، حدود 500 هزار تومان از محل سازمان بهزیستی و هدفمندسازی یارانه‌ها دریافت می‌کند، 554 هزار تومان حق پرستاری به او تعلق می‌گیرد، اگر جزو سه دهک درآمد پائین باشد 150 هزار تومان حق معیشیتی می‌گیرد و 180 هزار تومان هم برای تهیه وسایل بهداشتی به او پرداخت می‌شود که در مجموع بالای یک میلیون تومان می‌شود.

نفریه عنوان کرد: جدا از این کمک هزینه‌ها ممکن است فرد معلول هزینه ایاب و ذهاب، درمان، ودیعه مسکن و... را نیز دریافت کند که بالای 4 و 5 میلیون تومان است.

او با اشاره به معلولینی که تحت پوشش بهزیستی قرار دارند، گفت: براساس قانون، معلولین طبق نوع معلولیت و شدت آن می‌توانند از کمک هزینه‌های بهزیستی بهره‌مند شوند برای مثال ممکن است فردی با درصد کمی از معلولیت دارای شغل باشد و از حقوق مزایای دولتی بهره‌مند شود طبیعی است که این فرد با کسی معلول نخاعی است و نمی‌تواند از جای خود بلند شود تفاوت دارد و ما کمک هزینه کمتری به او پرداخت می‌کنیم.

او افزود: خوشبختانه سامانه دهک‌بندی معلولین کمک شایانی به ما در شناسایی معلولین کرده و این باعث می‌شود ما به شکل عادلانه به آنها رسیدگی کنیم.

بهزیستی 100 درصد از هزینه دانشگاه آزاد فرزندان معلولین را پرداخت می‌کند

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی با اشاره به پرداخت کمک هزینه دانشجویی به فرزندان معلولین گفت: از سال گذشته ما به فرزندان معلولین که وارد دانشگاه می‌شوند، کمک هزینه پرداخت می‌کنیم.

او افزود: اگر شخص معلول که شدت معلولیت آن بالا هم باشد وارد دانشگاه شود، صددرصد هزینه دانشگاه او را پرداخت می‌کنیم اما اگر خانواده او یعنی فرزندانش در دانشگاه درس بخوانند، 70 تا 80 درصد هزینه دانشگاه توسط سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود.

نفریه تصریح کرد: از آنجایی که دانشگاه آزاد اسلامی با ما همکاری کرده است اگر فرزند فرد معلولی در این دانشگاه مشغول به تحصیل شود صددرصد هزینه آن پرداخت می‌شود و اگر در دانشگاه های غیرانتفاعی و... باشد حدود 70 تا 80 درصد آن را پرداخت می‌کنیم که البته ان‌شاءالله با آنها هم وارد مذاکره می‌شویم به صددرصد برسد.

40 هزار معلول در ایام کرونا کمک هزینه 250 هزار تومانی دریافت کردند

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی به توزیع اقلام بهداشتی بین معلولین در ایام کرونا اشاره کرد و گفت: طبق بررسی‌هایی که انجام دادیم، بیشترین فوتی‌ها در افرادی که ضایعه نخاعی دارند، بود بنابراین آنها گروه هدف ما قرار گرفتند و 10 هزار میلیارد تومانی را که بنیاد مستضعفان در اختیار ما قرار داد به شکل کمک‌های 250 هزار تومانی به حساب 40 هزار نفر از معلولین شدید بسترگرا واریز کردیم.

انتهای پیام: 2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهزیستی خانواده دانشگاه آزاد درمان یارانه معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی فرزندان معلولین پرداخت می کنیم سرپرست خانوار هزینه دانشگاه پرداخت می شود دانشگاه آزاد معلولین گفت هزار تومان درصد هزینه کمک هزینه سال گذشته فرد معلول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۳۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین

با انتشار فراخوان مشترک از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور دعوت شد تا جهت رفع چالش‌های حوزه‌های توانبخشی با هدف کاهش چالش‌های معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی ایده‌های خود را ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، دبیرخانه برنامه ملی آبادیران از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور، اساتید و نخبگان برای ارائه راه‌حل‌های فناورانه و نوآورانه در راستای رفع نیازهای فناورانه سازمان بهزیستی کشور دعوت به عمل آورد.

در این فراخوان از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور خواسته شده است تا در حوزه‌های ۴۲ گانه طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند.

برخی از این حوزه‌ها به این شرح است:

۱-نوآوری و فناوری‌های روزآمد و کاربردی تجهیزات توانبخشی و کمک توانبخشی مانند پانسمان‌های مرطوب، ویلچر، بالابر، تخت، عصا، سمعک، دستگاه‌های برجسته‌نگار، پروتزهای دست و پا و پنجه کربنی، تشک‌های طبی، پوشاک بهداشتی برای استفاده معلولان جسمی حرکتی، نابینا، ناشنوا و سالمندان.؛

۲-نوآوری و فناوری‌های نوین روزآمد و کاربردی برای بهبود کیفیت انواع معلولیت‌ها با استفاده از اینترنت اشیاء؛

۳-تجهیزات هوشمند مدرن برای مسکن معلولین مانند بالابرها، دستگیره‌ها، وسایل آشپزخانه و حمام متناسب با معلولان جسمی حرکتی؛

۳-تجهیزات ویژه و خاص وسایل نقلیه چون مناسب‌سازی تجهیزات اتومبیل شخصی، اتوبوس، مترو، قطار و کشتی معلولین جسمی، حرکتی، ناشنوا و نابینایان؛

۴-نرم و سخت افزارهایی با قابلیت هوشمندسازی استفاده از موبایل، رایانه برای معلولین ناشنوا، نابینا؛

۵-وسایل و تجهیزات نرمشی و ورزشی و تفریحی؛

۶-وسایل، تجهیزات و تکنولوژی‌های آموزشی برای ارائه خدمات آموزشی و مهارت آموزی؛

۷-نوآوری و فناوری‌های نوین، روزآمد و کاربردی، وسایل، تجهیزات، تکنولوژی و نرم‌افزارهای بازی‌های فیزیکی و مجازی؛

۸-نوآوری و فناوری‌های مراقبتی و حفاظتی چون سنسور، دوربین‌های هوشمند؛

۹-خلق نوآوری‌های اجتماعی که به اشتغال و کارآفرینی جامعه هدف بینجامد؛

۱۰-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور در زمینه شناسایی و توسعه ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال خانگی جامعه؛

۱۱-تجمیع، شبکه‌سازی محصولات تولیدی بانوان سرپرست خانواده و تجاری‌سازی ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال کوچک و متوسط؛

۱۲-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در کمک به ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه رشد دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۳-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت ‌پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۴-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های مکانی؛

۱۵-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۶-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۷-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت ایجاد و تقویت نمایشگاه‌های فصلی و دائمی؛

۱۸-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در تجمیع و ساماندهی محصولات کسب و کارهای کوچک و متوسط جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۹-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت خلق و ایجاد شتابندهنده نوآورانه در حوزه اشتغال و کارآفرینی؛

۲۰-ایجاد نوآوری، فناوری‌های نوین و خلاقانه شتابدهنده دانش‌بنیان؛

۲۱-بهبود کیفیت و نحوه ساخت مسکن و ساختمان و اماکن؛

۲۲-الگو و مدل جدید و جایگزین نوآورانه و فناورانه تهیه و تعمیر و ساخت سازه‌های مدرن مسکن و اماکن؛

۲۳-نوآوری و فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی موبایلی، تبلت و لپ‌تاپ؛

۲۴-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد استفاده حضوری و غیرحضوری در کتابخانه‌های عمومی و موزه‌ها؛

۲۵-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد نیاز مناسب‌سازی شده ایاب و ذهاب اماکن و معابر خصوصی؛

۲۶-نوآوری در ایجاد طرح‌های اشتغال پایدار خرد و خانگی جامعه؛

۲۷-نوآوری و فناوری‌ شتابدهنده پذیرش و اقدامات حقوقی و قضایی.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین